Életünk az állatok!

Extra Látnivalók

Parkunkban a bevezető úton található egy repülőgép, melybe a gyermekek szabadon bármikor beülhetnek. Található a Vadmentő Központunkban egy nagy mozdony, ami szintén szabadon látogatható.

Van 2 különböző helikopter, ezekbe nem lehet beülni. Egy régi villamos, amiben a Vadmentő Központ pénztára van. A 2022-es év második felében átadásra kerül egy 16m magas, 3szintes erdei kilátó a Vadmentő Központ területén és egy 200nm-es vadászati múzeum, szintén itt.

Továbbiakban érdekesség egy 1km hosszú magasépítésű járda, mely tanösvényként is szolgál. Található még 2 erdei vasútvonal, egy 60, egy 150 és 600nm-es rendezvénycsarnok, játszóterek és fából épített madár les.

“Egy kis gyémánt szelence itt Pest megyében ez az állatpark! A kisvasút szenzációs! Az új ajándék bolt pedig nem gagyi dolgokkal van telepakolva!”

K. István

“Családunk rendszeresen látogatja a Vadasparkot. A kicsiket el sem lehet mozdítani az őzikéktől. Imádják őket etetni és simizni! ”

Nagy család

“Nagyon tetszik, hogy az állatok ilyen közel vannak. Szinte mindegyiket meg lehet simogatni és kézből etetni. Alig várom, hogy újra meglátogassam őket!”

Sz. Melinda

Merre tovább?

Családi vadasparkunk és Vadmentő Központunk folyamatosan fejlődik, és új jövevényeket fogad. Célunk, hogy a mentett állatok otthonra találjanak nálunk és a sebesült, beteg egyedeket rehabilitáció után, minél hamarabb vissza tudjuk engedni a saját környezetükbe.

Az állatok és a családok szolgálatában

Célunk, hogy a családok és a gyermekek közelebb kerüljenek a természethez, még jobban megszeressék az állat- és növényvilágot, hogy a jövőben egy fenntartható bolygót alakítsunk ki!