Életünk az állatok!

Ajándékbolt


Boltunk 60nm-en különleges árukészlettel várja kedves vásárlóit. Az ajándékbolt a Vadasparkon kívül található, így a vásárláshoz belépőjegy vásárlása nem szükséges.

Több, mint 100 féle árucikk, több mint 1500 termék. Plüssfigurák rendkívüli nagy választékban, kisautók, színezők, könyvek, társasjáték, bögrék és egyéb ajándéktárgyak.

Nyitvatartása megegyezik a Vadaspark nyitvatartásával.

“Egy kis gyémánt szelence itt Pest megyében ez az állatpark! A kisvasút szenzációs! Az új ajándék bolt pedig nem gagyi dolgokkal van telepakolva!”

K. István

“Családunk rendszeresen látogatja a Vadasparkot. A kicsiket el sem lehet mozdítani az őzikéktől. Imádják őket etetni és simizni! ”

Nagy család

“Nagyon tetszik, hogy az állatok ilyen közel vannak. Szinte mindegyiket meg lehet simogatni és kézből etetni. Alig várom, hogy újra meglátogassam őket!”

Sz. Melinda

Merre tovább?

Családi vadasparkunk és Vadmentő Központunk folyamatosan fejlődik, és új jövevényeket fogad. Célunk, hogy a mentett állatok otthonra találjanak nálunk és a sebesült, beteg egyedeket rehabilitáció után, minél hamarabb vissza tudjuk engedni a saját környezetükbe.

Az állatok és a családok szolgálatában

Célunk, hogy a családok és a gyermekek közelebb kerüljenek a természethez, még jobban megszeressék az állat- és növényvilágot, hogy a jövőben egy fenntartható bolygót alakítsunk ki!